DOE MEE

Sponsorloop voor jong en oud

De sponsorloop vindt plaats op zaterdag 21 september, de ‘Wereld Alzheimer Dag 2019’ en is gelijk ook de afsluiter van de Week van de Dementie in Putten. De opbrengst van de sponsorloop wordt besteed aan projecten die het welzijn en geluk van ouderen ten goede komen.

Alle inwoners, winkels en bedrijven van Putten worden opgeroepen om hier aan mee te doen, met teams van vijf tot tien personen. De sponsorloop kent vier varianten:

1. Een rollatorrace rond de Oude Kerk in Putten, in estafettevorm
2. Een trailrun: hardlopen van Hoeve Ruimzicht aan de Hogesteeg
3. Een klompenpadwandeling rond Hoeve Ruimzicht
4. Een fietstocht vanaf Hoeve Ruimzicht

Doe mee en lever een belangrijke bijdrage aan een dementievriendelijker Putten!

Inmiddels gesponsord
[whydonate_btn]

rollatorrace
dementievriendelijkputten_movivo_website_vlag_1

DRAAG BIJ

Koop een vlag

Helpt mee om Putten dementie vriendelijk te maken. Koop de speciale vlag van de week van de dementie en hang deze op. Zo laat u zien dat u dit initiatief ondersteunt. Andere ondernemers volgen daarna vast u voorbeeld.

DRAAG BIJ

Volg een cursus

Dementie is volksziekte nummer 1 en raakt ons allemaal. Ook in het bedrijfsleven kan je zomaar in een situatie terecht komen, waarin je te maken krijgt met iemand die lijdt aan deze ziekte. Maar hoe reageer je in een dergelijke situatie en hoe herken je vooraf de signalen van dementie?

Steeds meer bedrijven laten daarom hun mensen trainen door de trainers van Samendementievriendelijk.nl. In 2,5 uur wordt het personeel meegenomen in het herkennen van situaties en het omgaan met de mensen die het betreft. Meer informatie is te vinden op de website van Samen Dementievriendelijk.

Onder alle bedrijven die deze week financieel sponsoren, wordt drie maal een gratis trainingen voor max. 20 personen verloot.

cursus-voor-bedrijven